0505334428if.salitok%40alokiir.essal


0505334428if.salitok%40alokiir.essal

Katon pesu ja pinnoitus

Kevyempi ratkaisu kattoremontille

Katon pinnoitus on pitkäikäinen ja edullinen vaihtoehto kokonaisvaltaiselle kattoremontille silloin, kun katon rakenteet ovat muuten kunnossa, mutta tiilen pinta tai katon pinnoite on vaurioitunut, kulut tai kärsinyt.
Tiilikaton pinnoitus toteutetaan vain ammattilaisten käyttöön valmistetulla BMI Ormax Pro- pinnoiteaineella.
Olemme BMI Ormaxin valtuuttama paikallinen pinnoittaja Pirkanmaalla.

Pinnoite suojaa ja uudistaa ilmeen

Pesulla ja pinnoitteella voimme pidentää katon elinkaarta, ilman kallista kattoremonttia. Hyvin hoidettu tiilikatto on pitkäikäinen materiaali, joka suojaa rakenteita vuosikymmenestä toiseen.
Ammattitaitoiset tekijät ja korkealaatuinen, hengittävä pinnoite takaavat katolle kauniin tasaisen pinnan. Pinnoitetut tiilet hylkivät vettä, roskat ja lika eivät tartu niihin yhtä helposti, eikä sammalta ja muuta kasvustoa pääse syntymään katolle. Pinnoitettu katto on myös jatkossa helpompi huoltaa ja puhdistaa.

Illustration

Kattopinnoituksen hyödyt

● Katon toimintakyky palautuu uutta vastaavalle tasolle.● Pinnoitettu katto hylkii kosteutta, likaa ja pitää kasvuton loitolla.● Pinnoitettu katto lisää katon käyttöikää jopa 20 vuotta.● Suojaa katon muita rakenteita.● Pysäyttää tiilien pinnan rapautumisen.● Pinnoitettu katto on helppohoitoinen.● Kustannustehokas ratkaisu.● Pinnoitettu katto lisää asunnon arvoa.● Tekee katon ulkonäöstä uudenveroisen.● Pinnoite kestää UV-säteilyä, kulumista, sekä erilaisia lämpötilavaihteluja.

Vauriot kuntoon ennen käsittelyä

Katon huolto tulee ajankohtaiseksi yleensä silloin, kun tiilen pinta näyttää haalistuneeltatai likaiselta ja katolle on alkunut kertymään sammalta tai muuta kasvustoa.
Meillä katon huoltoon sisältyy aina huolellinen katon kunnon tarkastaminen.
Suoritamme tarvittaessa myös yksittäisten vuotokohtien ja muiden vaurioiden korjaamisen huollon yhteydessä, ennen pinnoitusta.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!