0505334428if.salitok%40alokiir.essal


0505334428if.salitok%40alokiir.essal

Julkisivuremontit

Ulkoverhous

Ulkoverhous on ainakin ulkopuoliselle ehkä se kaikkein näkyvin kodin elementti. Lisäksi sillä on myös kodin toimivuuden kannalta tärkeitä ominaisuuksia, kuten esimerkiksi energiatehokkuus ja rakenteiden suojaaminen.
Ulkoverhouksen korjaamiseen tai vaihtamiseen löytyy useita syitä, kuten ulkonäkö, vedon tunne, lämpövuoto tai kosteusvauriot ja vuodot. Syynä tällaisten ongelmien ilmenemiselle voi olla esimerkiksi, ikä, puutteelliset huoltotoimet, ilmasto ja ympäristö.

Suunnittelu alkaa kartoituksella

Ulkoverhousremontin suunnittelu alkaa kuntokartoituksella, jossa tutkimme mahdollisimman tarkasti rakenteiden nykyisen kunnon ja korjaustarpeen. Kuntokartoituksen pohjalta pystymme yhdessä kanssanne suunnittelemaan tarvittavat korjaustoimenpiteet kotinne kunnostamiseksi.

Perusteellinen loppusiivous

Lopuksi vielä siivoamme pihan. Pyrimme aina siihen, että työskentelymme ei turhaan vaurioita ympäristöä tai jätä tarpeettomia häiritseviä jälkiä asiakkaan pihamaalle.

Illustration

Remontit avaimet käteen periaatteella

Toteutamme ulkoverhousremontin haluamassasi laajuudessa ja aikataulussa avaimet käteen periaatteella. Laajassa remontissa vanhan verhouksen purkamisen ja pohjarakenteiden korjaamisen jälkeen asennetaan tuulensuojalevy (tarvittaessa lisälämmöneriste), koolaus, panelointi sekä tarvittavat viimeistelyt. Viimeistelyihin kuuluu esimerkiksi ikkunanpielilaudat ja vesipellit, nurkkalaudat, sähkökalusteet, seinä- ja turvatikkaat, sadevesijärjestelmä sekä sokkeli.
Mikäli tarpeesi on vain pieni osa edellä kuvatusta remontista, toteutuu myös se meidän avullamme.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!